A Balfor története

Az egész 1979-ben kezdődött, amikor a „Ballario & Forestello” megépítették első rönkhasító gépüket, amit hamarosan körfűrészek és szalagfűrészek követtek...

a ballario és forestello indulása

1979

A Mario testvérek még nagyapjuk, Chiaffredo tornácán kezdték el megépíteni az első közös gépüket. Hamar híre ment és nem sokáig várattak magukra a megrendelések. A helyi gazdáknak és a favágóknak nem volt sem idejük, sem kedvük baltával fát aprítani, így lecsaptak a munkájukat megkönnyítő készülékekre. Az első felszereléseket egy öreg Bedford-dal szállíották ki és ezzel elkezdődött a kaland!

balfor kézi készítéső rönkhasító fán történő tesztelése

1980

A strapabíró szerkezetű, kézi építésű Ballario & Forestello rönkhasító fán történő tesztelése.

Már 1980-ban is az ügyfél elégedettség volt az elsődleges szempont.

Egy nemzetközi vásáron a viszonteladók megismerik a balfor termékeit

1982

Egy nemzetközi vásáron szélesebb körben is ismertté válik a Ballario & Forestello név. A márka felkelti a viszonteladók érdeklődését is.

A balfor európa szerte terjeszkedik

1985

Bizalmat szavazó viszonteladóiknak köszönhetően a Ballario & Forestello hamar sikereket ért el egész Európában. Egyúttal számos új és egyedi megoldásra érkeztek vásárlói igények… A két Mario pedig elfogadta a kihívást.

A Balfor 1996-ban új gyárba költözik

1996

A Ballario & Forestello egy nagyobb, modernebb verzuoloi gyárba költözött. Ez lehetőséget adott a választék bővítésére. Megszülettek a körfűrészek, valamint az első tűzifa-feldolgozó rendszerek.

a balfor elkészíti a világ akkori legnagyobb rönkhasítóját egy francia cég megrendelésére

1999

Üzembe helyezték a világ legnagyobb rönkhasítóját. Egy nagy francia cég egy még nem létező gép igényével állt elő és a Ballario & Forestello nem hátrált meg. 
Az A100 mindenkit lenyűgöz a Savigliano vásáron és azon túl.

2008

A nagy sikerek ismét helyhiányhoz vezettek. A Ballario & Forestello-nak ezt a problémát le kellett küzdenie. Ezért megkezdték a mantai üzem építését. Ez a nagyobb, modern épület hatékonyabb termelést tett lehetővé. A név Balforra rövidült, hogy a Ballario & Forestello nemzetközibb legyen.

munkamódszer a mantai üzemben

2010

Mantán tovább tökéletesítették munkamódszereiket. A házon belüli tervezésre és az optimalizált sorozatgyártási sorok fejlesztésére fektették a legnagyobb hangsúlyt.  Az így született új modelleket minőségük és innovatív kialakításuk miatt egyaránt kedvelik és értékelik .

balfor termékek 40 év tapasztalattal

NAPJAINKBAN

A Balfor termékeket ma már világszerte ismerik és kedvelik. A végfelhasználók és viszonteladók 40 év után is töretlen bizalmát a cég folyamatos fejlődéssel és a változatlan minőségű gépekkel igyekszik meghálálni.

Kiválaszthatja, melyik tulajdonságokat szeretné összehasonlítani. A többi elrejtésre kerül.
  • Kép
  • Cikkszám
  • Ár
  • Stock
  • Availability
  • Leírás
  • Content
  • Jellemzők
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Összehasonlít
Összehasonlítás ×
Összehasonlítom Visszatérek a termékekhez...